Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Vaihto- ja palautus

Myönnämme kaikille tuotteillemme 14 päivän vaihto-/palautusoikeuden.

Aletuotteilla, alusvaatteilla, CD/DVD levyillä ja koruilla EI ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

6/2014 Lakimuutoksen mukaisesti asiakas vastaa palautuksesta/vaihdosta aiheutuvista kustannuksista

Tuotetta palauttaessasi / vaihtaessasi, pakkaa tuote alkuperäiseen pakkaukseen, täytä palautusilmoitus ja pakkaa se lähetyksen mukaan ja lähetä se osoitteeseen Suomen Rockpaidat, Sulapuronkatu 1, 33700 Tampere.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Emme korvaa tuotteita jos ne ovat likaantuneet (esim. eläinten karvoja) tai ovat vahingoittuneet sovituksessa. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suosittelemme, että pakettia noudettaessa tarkistat sen kunnon postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli tilattu/tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti vahinkoilmoitus.

EMME VASTAA POSTIN VAHINGOITTAMISTA LÄHETYKSISTÄ!

Lataa ja tulosta tästä palautuslomake.

Maksaminen

Tilauksen kokonaiskulut näet aina kassalta ennen tilauksen lopullista vahvistamista

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout -palvelun kautta.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Toimitustapa ja -aika

Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä postipakettina tai kirjeenä paketin painosta riippuen. Tilatut tuotteet toimitetaan noin kahden viikon kuluessa. Toimitus vain Suomeen.